Middag & biohäng!

Igår var jag och Emma som sagt ute och åt och gick på bio, de var super trevligt, sjukt god mat och filmen var as roligt vi fnittarde typ genom hela filmen haha;)
Skönt att lämna killarna en stund och få lite egentid för de är inte allt för ofta man har de, så de här behövdes verkligen.
Familjn Ruiz verkar aldrig bli frisk från förkylningen min hals är fuckad och jag är snorig, Esahia har hosta och är snorig och Maximiliam är jätte täppt i näsan och snoret rinner, jobbigt att de bara går i cirklar nu och de lär de göra ett bra tag nu när Esahia går på dagis. Hoppas han kan gå dit i morgon för jag måste verkligen plugga teori men förhoppningsvis så kommer han att gå i morgon.
På onsdag börjar ju Ludvig skolas in så de bl ju super kul=)

På onsdag ska jag iväg och rycka en visdomstand fy vad jaggruvar mig för de och efter de har jag ändå en kvar att dra fyde känns ju som hjärnan ska dras ut när man rycker tänder.
Tror Esahia håller på att få flera tänder för han har varit sjukt dålig i magen typ mer än en vecka och han är väldigt dålig på att äta stackars min lilla kille;(

Nä nu är de snart lunch dax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0