Proud mama!

Dagen började som vanligt råkade sova lite förlänge så de blev till att stressa lite men som omväxling tog vi faktiskt bussen till dagis idag, Esahia har varit jätte duktig idag han får sina små utbrott men dom går lika snabbt över igen. Han åt och sov himla bra och min underbara lilla Maximiliam är lika snäll som alltid han bara ler och hänger med så skönt att han är så pass lugn.
I morgon så är de tänkt att lämna Esahia själv på dagis hela dagen "ångest" samtidigt som jag tycker att de ska bli kul speciellt för honom men jag är ju van att ha han med mig vad jag än gör, så de ska bli väldigt spännande att se hur han beter sig när man inte är omkring han.

Ja de spöööööööö regnade när vi skulle gå hem helt sinnesjukt vad de regnade de blev typ vattenplaning på däcken på vagnen så de gick knappt att köra och så blev jag ju djävulskt blöt så de var mindre kul;(


De ända som är mysigt med regn är när man är inne och har fönstret öppet så man hör hur de slår spön i backen, och sen hur de luktar ute när de har slutat regna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0