Skenet bedrar!

Ja då har jag kommit hem efter att ha hämtat Esahia från dagis, och han har varit hur duktig som helst knappt nått grin eller gnäll alls och både sovit å ätit bra. Han blev inte ledsen när jag gick men han grinade lite efter en stund när han insåg att jag inte var kvar men förutom de så har de gått jätte bra är sååå stolt=) skenet bedrar trodde att han skulle vara en rag och ledsen kille men inte alls.

Har pluggat teori idag typ 2 timmar, vill bara ha körkorete nu vill och orkar inte plugga egentligen men de måste ju göras så de fortsätter jag med i morgon efter jag lämnat Esahia i morgon, sen ska han inte dit förrens på tisdag, ons och tors börjar han gå nästa vecka.
Ska börja tina lite kött fick sånt sug efter kotletter med grillkrydda på, klyftpotatis och sallad fy så gott.
Maximiliam blir bara mer och mer en egen person så himla roligt att se min underbara fina lilla kille;)
Han rullar runt åt alla håll och kanter nu, blir bätter å bätter på att sitta och är jätte duktig på att greppa saker.
Och för de mesta nästan alltid är han glad å skattar och ler.

Jag skrev ju tidigare att jag var ute efter en "emmaljunga syskonvagn" åt pojkarna tills i vinter och nu har vi hittat en helt ok på erikshjälpen som vi får köpa för 100 kr sååå grymt bra pris så nu har jag beställt ett emmaljunga regnskydd så allt som allt blir de 319 kr för vagnen grymt nöjd så då ställer vi in phil&ted vagnen när vintern närmar sig så får dom mysa i den här till vintern.

Kommentarer
Postat av: emma.

Jäklar vilket fynd! Var du dit idag?kolla vad jag hittade: blev jäkligt sugen men jag ska hålla mig tills nya tyger kommer in så jag vet vad jag kan göra själv.

2010-08-26 @ 15:39:03
URL: http://emmatherese.blogg.se/
Postat av: emma.

haha, glömde länka: http://www.oiidesign.se/babyklaeder/babyoveraller.php?catid=30&prodid=1208&colorid=1793

2010-08-26 @ 17:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0