Fullt upp!

Hallå!

Har fullt upp med att kolla så allt är ner packat så vi inte glömmer nått nu de skulle inte vara så roligt, Fattar inte hur jag ska få med mig två barn, två barnbilstolar och en vagn ner till stefan de kommer att bli en utmaning=)
På termometern står de 22 grader men de blåser som vanligt)=
Tåget går 16.35 så de blir nog lite häng på station innan eftersom stefan slutar kl 14.00 och jag ska vara nere tills dess.
Ska bli en utmaning med båda barnen på tåget, när vi åkte hem i julas och bara hade Esahia var de jobbigt för han inte ville sitta still och nu kan ha gå och vill absolut inte sitta still men tur Maxi är lugn och snäll=)
Fårse om jag hinner uppdatera medans vi är där annars kommer de när vi kommer hem.

  
Haha kolla jätte foten=)

En dag på stan!

Hejsan!

Idag har vi varit på stan och ätit med Emma och Ludvig gått lite i affärer och sånt.
Har gjort syn test till körkortet och jag var inte blind;)
Har varit skumt väder idag först i morse var de skinade sol så jag satt på Esahia shorts och t-shirt men sen när vi kom till Stefan på jobbet var jag tvungen att byta kläder på han för då blev de kallt, men sen senare var du varmt igen. Men de var mysigt ändå.
I morgon åker vi till östersund ska bli mysigt att komma hem lite ska hinna med att gå till frissan och bli lite sommar fin i håret och träffa min kära syster=)

Tänkte bjuda på lite bilder på mina fina killar!Hoppas ni får en trevlig kväll!

 


En tripp till Östersund!

På torsdag eftermiddag åker vi hem har inte varit i ösd sen i julas så de ska bli mysigt, ska till frissan på måndag och umgås med min kära stora syster som jag inte heller har sett sen i julas om jag inte minns fel.
Hon har ju inte träffat Maxi så de blir kul.
Har ju inte skrivet på ett tag nu har såååå fullt upp haha.
I lördags var vi på himla badet som är ny öppnat här i sundsvall och blev riktigt besviken, först och främst så är de svin kallt i barn basängen alltså riktigt kallt sen är maten svin dyr och dom var riktigt snåla med maten.
Annars tror jag inte vi gjort så mycket spännande sen sist jag skrev.
Ska snart iväg och hämta ut lite paket spännande=)
Och snart är de dax för flytt oxå fy vad jag längtar tills vi flyttar härifrån helt sinnessjukt!

Ska försöka uppdatera oftare.


Underbar sommardag!

Hålla!

Nu var de ett tag sen jag skrev, har som sagt fullt upp med pojkarna=)
Idag har vi varit ute nästan hela dagen så underbrat väder, har bränt mig på axlarna vilket är ett litet plus så kanske man kan bli lite brun, Esahia är lika vit som sin mamma haha stackare medans Maxi är brun som sin pappa fuskigt.
Esahia ligger och sover nu så när han vaknar blir de en kvälls promenad!4/6 2010!

Nu har Esahia sin penicillin för sina svin koppor, ska äta de 3 ggr om dagen i 8 dagar så hoppas verkligen att dom försvinner för de ser för jävligt ut nu. Var en sväng på hm och köpte två par linnen och ett par shorts till Esahia så nu fattas bara värmen.
Ska snart ut på en promenad med mina killar rätt skönt ute fast de är storm.


Delar med mig av de finaste jag har!

                                 

                             


Ska iväg runt ett tiden till läkarn med Esahias snusk koppor, sen ska vi ta en runda på birsta och köpa linnen till Esahia sen hem.
Ha en fin dag!


Härlig promenad!

Ska gå ner till birsta runt kl 12 med grannen, köpte linnen till Esahia igår med dom var för små så ska byta och kolla efter en keps för hittade ingen igår.
Termometern visar 20 grader=)
Skriver mer när jag kommer hem.

Have a nice day!


Allergiskt reaktion!

Trodde nyss att Esahia hade fått ännu flera svinkoppor på rumpan och ena benet, ringde i panik till bvc och sen väntade på att hon skulle ringa tillbaka och när hon väl gör de då är dom borta.
Han hade fått en lite allergisk reaktion som dom kan få om dom är lite snuviga eller liknande. Så de kännde jäkligt skönt orkar inga fler snuskiga koppor, Idag ska vi bjuda Emma, Ai och Ludvig på middag de ska bli trevligt.
laga lite då.

Ha en trevlig dag!

Ännu mera snusk koppor;(

Åååå fy fan Esahia har fått ännu mera smusk koppor hela skinkan och benet, de är ju knappt så man vill röra stackars pojken för jag vill inte ha snusk koppor, har ringt bvc och hoppas att hon ringer upp så vi får komma så fort som möjligt.
Annars är de en kanon dag med klarblå himmel och sol, de var nästan 20 grader kl 7 i morse=) ska förhoppningsvis gå ner till birsta och köpa tshirts och keps till Esahia men hoppas vi får åka till bvc iställe så han kan få medicin.
Nä nu måste jag klä på snusk koppan så han inte gnider in soffan med koppor.

Ha en fin dag!

RSS 2.0