S n a r t d a x !

Var ett tag sen jag skrev nått vettigt här, har varken haft tid eller lust på söndag åker jag till Hammarstrand för att på börja mina två veckors intensvikurs där, känns både bra och jobbigt på samma gång kommer vara borta först en vecka sen hemma en vecka och sen dit en vecka igen så kommer ju sakna pojkarna nått fruktansvärt med i längden är de värt de.
Sen på fredag nästa vecka kommer min fina Malin och hämtar mig och ska sova hos henne tills på lördag då jag ska göra riskettan och halkbanan i Östersund och ska sedan åka till mina kära svärföräldara innan jag åker hen med tåget.
Sen är jag hemma med mina älsklingar en vecka och fortsätter att plugga teori och sen åker jag på söndag igen för att göra klart sista veckan.

Ska börja fixa lite här hemma nu efter som jag knappt får nått gjort efter jag hämtat teroristen Esahia som gärna bara går efter och river ner de jag plockar upp.

Klockan 2 ska jag hämta min älskade unge på dagis.

Måste berätta en rolig sak, när Cissi var här skulle vi passa på att gå ut och tjuvröka när Esahia låg och mös med välling i soffan men han förstod ganska snabbt att vi var ute på ballen så han skyndade sig dig, så jag satt han i sin stol vid dörren så han kunde kolla på oss men de tyckte han inte alls vara lika kul som att vara ute med oss så han får ett litet utbrott och slår ner dörrhandtaget så vi blir utlåsta och ställer sig upp i stolen och börjar hälla ut vällingen och skriker. vi börjar asgarva och vet inte riktigt vad vi ska göra blir ju lite rädd att han ska få för sig att kasta sig ner från stolen man vet aldrig med han, men efter lite täcken och prat så fattar han att han ska he upp handtaget så vi kommer in;) haha kul som tusan var de men mindre kul om han inte hade öppnat.

 

Mammas älskade unge.

 

,Kommentarer
Postat av: emma.

Haha, så jävla bra! Nog hade man blivit orolig att han ska trilla ur stolen men när det gick bra så var det ju enbart kul. Hade varit kul om Stefan kommit hem och hittat er utstängda på balkongen. ;D

2010-10-21 @ 16:00:33
URL: http://emmatherese.blogg.se/
Postat av: Malin

Riktigt fint kort på dig och storgrabben :-)

2010-10-21 @ 20:52:01
URL: http://quesswho@bloggsida.se
Postat av: Katta

Hahaha fy fan va roligt =D Tur han öppnade så ni slapp sitta där halva dan ;)

2010-10-23 @ 22:02:52
URL: http://kattasvenne.blogg.se/
Postat av: ilona

fin blogg och gulliga barn. :)

2010-10-31 @ 23:48:20
URL: http://fridailonaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0