Lugnet har lagt sig på ponnyvägen!

Mina 3 favorit killar ligger och sover och de är ett sånt lugn här hemma bara tv:n som hörs, har suttit och pluggat teori nu ett tag och klarar prov 1 och prov 2 med ca 65 rätt av 70 men de återstår 6 prov som jag inte har gjort än måste även sätta mig ner med teori boken för den ska jag har svarat på alla frågor innan de är dax.


Efter luchen idag tog vi våran dagliga promenad och killarna somande på stört, de var väldigt varmt och skönt ute oxå vilket jag gillar;) men vädret här skiftar sjukt fort så de är sinnessjukt.
Ska snart ta och göra p i z z a till middag tror de blir p a n p i z z a den blir fluffigare och mer goda kanter.

På onsdag är de daxs att tatuera över min allt för fula tatuering i svanken så de ser jag verkligen fram emot
annars händer väl de inte så mycket Esahia ska förhoppningsvis på dagis om hans vidriga hosta vill försvinna och på tisdag ska vi på öppna förskolan och hoppas få se en skymt av Pippi;)

Varför vill småbarn gärna gå runt naken? så fort Esahia får chansen så tar han av sig blöjan och springer iväg så snabbt han bara kan haha skit unge, han låg och drack välling i soffan för någon dag sen och så kommer han in naken till köket med flaskan i mun och då inser jag att han självklart har kissat i soffan och de var ju inte så kul, så de gäller att vara på sin vakt annars vet man inte vart han ställer sig och kissar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0