Tatueringen!

Ja som sagt igår var jag och tatuerade mig, eller tatuerade över en gammal tatuering, har minst två sittningar kvar och de kommer bli kalas bra i slutändan. men fy fan vad ont de gjorde satt ca 3 timmar och var något mördbultad efter dom timmarna.

Pojkarna är fortfarande sjuka, Maximiliam har 3 ton snor i näsan och kan knappt andas och Esahia låter som att han är i målbrottet och har slemhosta, de är synd om mina småfisar.
Esahia har inte varit på dagis alls den här veckan så hoppas att han hinner att bli frisk tills på tisdag.

Sinnessjukt att september snart är slut, de har gått så himla fort och snart är de vinter usch vad jag inte längtar tills kylan är här. de som däremot kommer bli kul är att Esahia kan leka ute i snön för förra året kunde han ju inte gå så i år blir de väl full fart i snön;)
Synd bara att vintern är så jäkla lång speciellt när sommaren inte var så varm.

Vid 12 tiden idag ska jag ta med barnen till bvc för att kolla på Maximiliams utslag som han har fått runt halsen, de är väl de som står på listan idag sen blir vi hemma och myser i hopp om att dom ska bli friska och i helgen blir de oxå till att ta de lugnt och försöka bli friska, tar säkert nån mysig promenad men mer än så ute blir de nog inte.

Längtar till mitten på oktober för då kommer min allrakäraste syster Karin Cecilia Emma Caroline Norlander
Har inte träffat henne sen Maximiliams dop, kanske känns längre än vad de är;) Sen andra helgen i oktober kommer förhoppningsvis Linda Catharina Margareta Elisabeth Norlander, Sam Robin Christian Tobias Norlander, Sara Caroline Staflin Sandberg och Maria Hallberg.
Och de ser vi oxå fram emot har inte träffat Maria sen Esahia var en liten bäbis och er andra träffade vi ju på dopet.

Nä nu ska jag pussas lite med mina sjuklingar och fundera ut vad vi ska äta till lunch.

Kommentarer
Postat av: Carro - Mamma till Adam & Alisha

Ja jag älskar märket, funderar på en åkpåse också men jag tänkte titta på underbara barn mässan först, man kanske kan hitta något där :)

2010-09-23 @ 10:28:13
URL: http://mammaadamochalisha.blogg.se/
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

Taack! Vi bor i Luleå i norrbotten :)

2010-09-23 @ 10:40:23
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Linda Catharina Margareta Elisabeth Norlander

Linda Catharina Margareta Elisabeth Norlander, Sara Caroline Staflin Sandberg, Maria Cecilia Hallberg (tror det var så) Anna Erika Ejenstam. Kommer nästa helg till er! Wiiieee!! och vi tar såklart med oss bästa Sam Robin Christian Tobias Norlander oxå! pussen

2010-09-25 @ 01:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0