D a g i s..

Igår ringde dom från kommunen om att Maximiliam fått dagis plats vilket gjorde mig väldigt glad skönt att äntligen ha ett datum, så 2:a mars börjar han skolas in och de känns såå skönt han kommer att gå på samma avdelning som Esahia och Ludvig;) känns så bra för nu kommer dom båda att gå heltid så dom kommer att vara två slagna hjältar på kvällarna framöver istället för två terrorister som kämpar in i de sista.

De ringde även en dagis chef igår som vill träffa mig ang jobb så ska dit på fredag och hoppas på att åka därifrån med ett jobb!
De skulle vara de ultimata för nu har jag snart varit hemma i 2 år så de är dags för mig att gå ut och tjäna lite pengar.

Lämnade Esahia på dagis för ett tag sen och Maximiliam ligger som en säl i soffan och sover såå himla skönt med lite lugn och ro ibland, allt är så tyst och lungt älskar de men de är inte ofa man får uppleva de så dom små stunderna är väldigt värdefull.

Nu är de inte så länge tills min fina Cissi kommer och fy vad jag längtar efter henne kan knappt komma ihåg när jag träffade henne sist, de är ju lite jobbigt att hon ska bo så långt bort så man knappt träffas nått men snart kommer hon och då ska vi kramas och ha de kos:)

 

Ni är mitt liv, och kommer aldrig sluta älskar er!


Kommentarer
Postat av: SysterCissi

Haha klart det! Vi ska kosa oss som

Aldrig förr :)

2011-02-10 @ 21:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0