Den hemliga miljonären!

Kollade på den hemliga miljonären igår och fy vilket underbart program, denna man tycker jag var hur mysig och väldigt generös, man förstår inte hur bra man har de själv förrens man blir påmind av sånna här program vi klagar och gnäller alldeles för mycket istället för att vara lyckliga och uppskatta de vi har.
Att se att folk sover under broar är helt overkligt, jag blir ledsen bara jag tänker på de usch!
De är sånna här program som får en att vilja ändra sin syn på livet och verkligen ta vara på de man har att uppskatta varenda sekund för vi är enormt lyckligt lottad och att de finns så fina människor som vill ge pengar till dom utsatta är guld värd!

Tycker att de ändå är jobbigt att se på som tex att de var en ung mamma med två barn som inte har nånstans att bo, får ju ont i hjärtat att bara tänka på hur jobbigt hon ska han de)= och den unga killen som kom till sverige ensam som 8 åring de är verkligen hjärtskärande.


Kommentarer
Postat av: Barnshopping.se

Barnshopping.se är en helt ny unik mötesplats för alla som gillar barnshopping. Här publicerar vi löpande färska nyheter på barnmarknaden, håller i spännande tävlingar, listar bra barnbutiker och låter våra läsare utbyta sina bästa barnshoppingtips.Besök oss du också!

2011-02-17 @ 09:57:51
URL: http://barnshopping.se
Postat av: My

Jag måste säga att jag till 100% uppskattar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-12 @ 21:03:17
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0