S t o r hets v a n s i n n e.

Igår var värsta dagen på länge ungarna var helt ja de finns inga ord för vad dom var igår, Maximiliam grinade konstant hela dagen igår och Esahia bara bråkade och var allmänt jobbig höll fan på att bryta ihop dom sög musten ur mig totalt.
Vissa dagar kan jag känna att jag inte orkar mer vill bara säga upp mig och just igår var en sån dag.
Esahia har bråkar och jävlas med Maximiliam så fort han får chansen, hittade dom nyss inne på deras rum då har han satt en nätkorg som dom har leksaker i över Maximiliam och håller fast den så han inte kommer ut han är en riktig liten jävelunge!

Men snart börjar dom på dagis igen Esahia ska vara hemma och kurera sig den här veckan så dom båda är friska när de är dags att skola in Maximiliam.
På tisdag ska jag iväg och jobba dom ringde från dagis för nån dag sen och frågade om jag kunde jobba 22:a och 28:e vilket jag kunde så de ska bli väldigt kul att komma iväg och jobba lite, sen är de ju inte alls länge tills jag börjar på riktigt.

onsdag ska jag iväg till frissan och de ska bli skönt, kul med lite förändring men längtar mest nu tills jag ska bli mörkblond men de blir närmare sommaren nu blir de lite extensions vilket jag ser framemot, de var några år sen sist fan vad jag längtar tills mitt hår är långt igen kan inte fatta vad jag tänkte när jag ville klippa de kort förmodligen tänkte jag inte överhuvudtaget jaja tur de växer ut iallafall och tackar gud för öljäst tabletter;)

nu hat terorristerna rivit ut alla påsar i köket så måste in och kolla så dom inte kväver varandra eller gör nått annat dumt!

Ha en fin dag, så hörs vi mer sen.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, kan tänka mig att maxi kommer att få stå ut med en hel del sånt i egenskap av lillebror.

Fast snart har han nog växt in

2011-02-20 @ 12:56:48
Postat av: Emma

äh fan det här med att kommentera från mobilen var Uppenbarligen ingen bra ide ;)

2011-02-20 @ 12:58:35
Postat av: Malin

Kämpa på Camilla! Fan vad snygg du kommer att bli, fokusera på det ;)

2011-02-20 @ 16:01:54
URL: http://wintercity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0