♥..Esahia Junior Ruiz..♥

Idag fyller min älskade unge 2år kan inte fatta att tiden gått så här snabbt!
Den vackraste stunden i livet var den när du kom.
Såhär glad blir man när man får äta själv.

      


Älskade unge, älskar dig oändligt mycket!


Första jobbveckan avklarad!

Ja nu är de längesen jag skrev men har haft fullt upp med jobbet barnen och den här jävla vattenläckan, vi fick ju bo på hotell i måndags å tisdags natt och de var heeeelt jävla värdelöst vadå hotell var ju ett sketet jävla vandrarhem så var måttligt glad när vi kom hem i onsdags.
Vi har ju dock ingen dusch än och kommer inte att ha de på några veckor nu så de är lite surt vi måste boka duschen i tvättstugan tills dess att våran är klar.
Annars då vad händer i vårat liv de går super bra på dagis för pojkarna plus att dom är trött och slut på kvällen och somnar senast strax efter kl 8 vilket är grymt skönt, men mindre skönt är de när Maximiliam slår upp ögonen vid 6 snåret och skriker MACKA och ska skynda sig ur sängen men men de är väl antingen sena kvällar eller tidig morgon.
Esahia där emot han är en riktig sjusovare precis som mamma.

Linda och Markus var ju här i sundsvall förra helgen och fy så trevligt de var att träffa dom vi har mycket att ta igen så de här vara bara början, vi började kvällen med thai mat vilket är typ de bästa jag vet jordnötssås finns de nått godare?=)
sen gick vi vidare till en bra och satt där i några timmar och bara chillade å pratade masssa strunt;)
ser verkligen fram emot flera dejter med dom.

Snart blir vår fina Esahia 2 år tiden verkligen springer iväg tänk att de är snart 2 år sen han kom till världen en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv älskar min fina kille sååå obeskrivligt mycket, idag kramade han mig och sa miin mamma åå de är sånt som är kärlek.
Jobbet då de är helt underbart älskar de redan fast de bara gått en vecka underbara kollegor och underbara barn, kommer verkligen trivas där och de är jag väldigt glad över.
De finaste jag har!


11 mars 2011

God morgon!

Har nyss varit och lämnat pojkarna på dagis de är Maximiliams andra dag själv på dagis och igår hade de gått jätte bra vilket känns väldigt skönt.
Maximiliam har gått sina första typ 3 steg och Esahia har börjat kissa i pottan så nu är de bara att försöka köra på pottan så mycket som möjligt=)
Dom har rivit ut hela badrummet nu och ska börja torka på måndag så vi ska bo på hotell tills på torsdag känns väl sådär men de går säkert bra, är ledig idag så börjar jobba på dagis på måndag och igår var jag och jobbade på öppna förskolan roligt att ha två jobb som är lika men ändå så otroligt olika.

Imorgon ska jag och man kära man ut och äta med Linda och Markus från Östersund och de ser jag verkligen fram emot kan inte komma ihåg sist jag träffade Linda de var nog strax efter Esahia föddes och han blir ju 2 år i slutet på månaden så de är väldigt ländesen vi sågs.
Pojkarnas Farmor och Farfar kommer ju i morgon och är barnvakt när vi ska ut, pojkarna kommer bli jätte glada att dom kommer för de blir dom alltid. 

Hade ju min fina Cissi på besök förra Onsdagen å fy vad jag hade längtat efter henne och vi gjorde prilliga saker vill jag lova;) hon kommer tillbaka i början på April för då fyller Farmor 90 år och de ska firas och sen kommer hon även hit till påsk oxå jippie!

Nä undra om man ska göra lite nytta medans barnen är på dagis...


RSS 2.0