B I O H Ä N G !

Imorgon ska nog jag och Stefan på bio, pojkarnas farmor och farfar kommer ner och är med barnen.
Men då är ju frågan vad man ska se för film? under våra 4 år tillsammans så har vi aldrig gått på bio tillsammans är inte de stört?! Så om nån vet om någon bra film så säg gärna till isåfall.
By the way så missade jag Desperate housewives i tisdags vilket gör mig förbannad bara av att tänka på de, undra när reprisen är? men idag ska jag inte missa Drömmen om ett barn gråter alltid när jag kollar på sånna program vet lixom inte vad de är men de tar djup i en att kolla och man känner verkligen med personerna som är med i programmet. Samma med Extreme home makeover få gånger man gråter när man tittar på de och även Oprah har jag släppt en och en annan tår till oxå, har blivit extra bölig efter jag fick barn undra vad de kan bero på?
Ser verkligen framemot  slutet på månaden för då ska Galagowear ha fest här i sundsvall, de är alltså ett av märkena som Tshirt store sundsvall har i sin butik, de kommer att bli en grymt bra kväll med ännu grymmare människor och då kommer min kära mami och är men pojkarna så vi båda kan gå ut.
Och då kör vi Dance like they is no tomorrow!

Nu är de inte så länge tills vi ska åka hem på Ossians dop Åå vad jag längtar tills jag ska snusa på den underbara ungen och träffa alla fina människor oxå, har ju inte varit hemma sen midsommar så de är ett tag sen och vill se syster Kattas gravidmage och bli lite avis på den inte på att vara gravid utan bara på själva magen;)
Och hoppas även att mina fina vänner Linda och Markus hunnit få sin bäbis innan vi kommer så vi hinner att träffa dom oxå, så Linda du vet vad du har att göra tills vi kommer hem;)
Skulle även vilja pussa lite på världens bästa Kenai<3
O B E S K R I V L I G K Ä R L E K !

Är så galet tokkär i mina FINA pojkar kärleken till ens barn går verkligen inte att beskriva i ord.
Är så otroligt stolt över att få vara mamma åt just Esahia och Maximiliam.
Blir tårögd när jag tänker på hur lyckligt lottad vi är som har ER.


Och över till nått helt annat, är väldigt sugen på att flytta in till stan känner att bergsåker inte ger mig nått speciellt och efter som stefan jobbar i stan så blir ju allt närmare.
Jag tycker ju inte om pojkarnas dagis heller så de är ju oxå en anledning varför jag vill flytta.
Får se hur de blir men dax att börja kika runt lite iallafall.

Kan verkligen inte ta in i min skalle att de är höst att de snart bara är två månader till jul, jag hatar ju verkligen vintern på alla sätt just förutom julen den är mysig men annars ser jag inget positivt med vintern.
De som blir kul är att Maximiliam går i år och de kommer bli så roligt för han att kunna vara med och leka speciellt på dagis, han satt ju i en pulka hela förra vintern så de blir kul för mammas lilla ♥.
Idag är de förövrigt föräldramöte på dagis och de ska blir spännande och höra vad dom har att komma med.

K Ä R L E K P Å H Ö G N I V Å !


Älskar er runt jorden och tillbaka igen<3


A U T U M N !

Kan inte riktigt fatta att de är höst, vart tog sommaren vägen? tiden går såå vansinnigt fort så de är helt galet.
Jag vill gå runt i shorts med bruna ben nä då är man snart genomskinlig istället inte OKEJ!

Inte så länge tills vi ska åka hem en sväng nu, 11 november ska vi hem för finaste Ossian har nämligen dop då och de ska bli så kul och se hur stor han blivit och även se syster kattas mage har inte sett henne sen i juli så de blir kul. Och sen kommer vi ju att åka hem i jul oxå är så sällan man är hemma så man får faktiskt chansen att längta till man väl ska åka.

Kidsen då dom växer så de knakar helt galet vad tiden går fort att dom bli 2 och 3 nästa år är för mig helt vansinnigt har jag snart varit mamma i snart tre år, ABSOLUT dom bästa åren i mitt liv<3
I slutet på månaden kommer min fina Mami hit och hälsar på och hoppas även att Karin Emma Cecilia Caroline oxå kan komma så vi kan gå ut på lite galej! Har lämnat in min kära iphone på lagning och känner mig verkligen handikappad utan den sitter ju aldrig vid datorn annars men nu när jag ej har min älskling så har jag ju inte val, hoppas bara att den inte blir borta allt för länge.

Sen så tycker jag att alla ska komma och shoppa på tshirtstore i sundsvall dom har tagit in massa snygga märken så bara att go bananas i butiken!

Nä dax att åter går till mamma rollen.


RSS 2.0