A U T U M N !

Kan inte riktigt fatta att de är höst, vart tog sommaren vägen? tiden går såå vansinnigt fort så de är helt galet.
Jag vill gå runt i shorts med bruna ben nä då är man snart genomskinlig istället inte OKEJ!

Inte så länge tills vi ska åka hem en sväng nu, 11 november ska vi hem för finaste Ossian har nämligen dop då och de ska bli så kul och se hur stor han blivit och även se syster kattas mage har inte sett henne sen i juli så de blir kul. Och sen kommer vi ju att åka hem i jul oxå är så sällan man är hemma så man får faktiskt chansen att längta till man väl ska åka.

Kidsen då dom växer så de knakar helt galet vad tiden går fort att dom bli 2 och 3 nästa år är för mig helt vansinnigt har jag snart varit mamma i snart tre år, ABSOLUT dom bästa åren i mitt liv<3
I slutet på månaden kommer min fina Mami hit och hälsar på och hoppas även att Karin Emma Cecilia Caroline oxå kan komma så vi kan gå ut på lite galej! Har lämnat in min kära iphone på lagning och känner mig verkligen handikappad utan den sitter ju aldrig vid datorn annars men nu när jag ej har min älskling så har jag ju inte val, hoppas bara att den inte blir borta allt för länge.

Sen så tycker jag att alla ska komma och shoppa på tshirtstore i sundsvall dom har tagit in massa snygga märken så bara att go bananas i butiken!

Nä dax att åter går till mamma rollen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0